Blogindlæg

DEL 5 – Monica & Andreas’s boligjagt – Afslutning

Følg med i Monica & Andreas’ boligjagt, hvordan deres drøm blev virkelighed og hvordan forventninger til noget som skulle være en overskuelig proces blev alt andet med baby og nyt job.

 

“Vi har nu boet nogle måneder i vores hus og holdt en del større arrangementer. Det er fantastisk at have en stor terrasse med udsigt ud over haven. At stå oppe på den og se venner og familie spille havespil, eller sidde under halvtaget en sommeraften med et glas vin og lange snakke giver os en stor følelse af lykke og at vi har valgt helt rigtigt. Vi har stadig til gode rigtig at få indrettet huset med møbler osv. Vores fokus er lige nu at bruge huset og opdage vores nabolag. På sigt skal vi bygge til. Vi taler tit om de muligheder der er. Forleden aften havde vi en kammerat på besøg og lige pludselig stod vi udenfor og tegnede med kridt -her kunne en ny og større entre placeres, her soveværelse med panorama vinduer osv. Tror vi kommer til at tegne mange kridtstreger over vore kommende tilbygning -det bliver fedt og og særligt for Andreas, som har en drøm om at bygge selv. Nu får han en smagsprøve på det og hvem ved måske vi en dag, så kaster os ud i at tegne et helt drømmehus et sted. Men først skal vi lære at være husejere og finde ud ad hvad vores behov er. Vi bliver snart flere i familien, så plads og smarte løsninger står øverst på ønskeliste, når tilbygning skal blive til virkelighed.

Til dig der har læst med, sæt dig ved tasterne og fortæl din historie! Selv har jeg fundet meget inspiration ved at læse andres oplevelser og tanker i forbindelse med deres boligjagt. Det har også været en rigtig god måde for mig at reflektere over den proces vi har været igennem og nu hvor vi er her og huset er købt.

God boligjagt til jer der er igang, tøv ikke kontakt Housing People og find ud af, hvordan de kan hjælpe jer.”

Læs vores anbefaling til Housing People her

MogA del 5

Indlæg skrevet af Monica