References

Housing People - 3xBeliggenhed

Danbolig
Horsens

Mit møde med Maria Bach ifm. programmet beliggenhed beliggenhed beliggenhed har været meget positivt. Maria havde taget opgaven med at finde nogle relevante boligeremner til hendes købere yderst seriøst, og havde virkelig gjort sit hjemmearbejde allerede da jeg snakkede med hende første gang. Maria er god til via samtale at få afdækket alle de behov som kunden måtte have, og til efterfølgende at finde nogle relevante boligemner, som matcher flest mulig af de krav kunden måtte have. Hun er god til at sætte sig i kundens sted og få sorteret de boliger fra, som ikke er relevante hurtigt i processen.

Jeg kan klart anbefale Maria og hendes evner til at finde de rigtige boligemner, at vise til kunden.

Michael Haargaard
Indehaver, statsaut. ejendomsmægler, MDE

Nybolig SKIBHUS I/S
Odense C

Jeg var på en fremvisning, hvor jeg skulle præsentere en lejlighed for Maria Bach i Odense City. Hun var allerede i telefonen meget konkret om ønsker og forventninger og vi havde en rigtig god dialog. Hun forstår virkelig at varetage kundens interesser. Det var yderst behageligt og hun er en professionel rådgiver, som kommer rundt om alt hvad der er vigtigt for en køber i forbindelse med en ejendomshandel.

Det var en god oplevelse og jeg kan derfor kun give Maria de varmeste anbefalinger.

Bahadir Demirhan
Indehaver, statsaut. ejendomsmægler, MDE

Estate Glerup & Brøndsgaard
Valby

Jeg vil blot lige takke for et super samarbejde omkring handlen af Carl Langes Vej 39, 2. tv.

Det var fedt at mærke, at køberne var bedre klædt på end sædvanligt, og jeg er sikker på, at det har lettet processen for alle parter.

Jeg håber meget, at Housing People snart igen falder over en af vores boliger, og du må endelig kontakte mig, hvis du har noget konkret, hvor du ikke lige kan matche ønskerne med de sager, der er på markedet, så skal jeg nok åbne op for skuffesagerne, så dine kunder kan komme foran i køen 🙂

Jesper Glerup
Indehaver, Statsaut. ejendomsmægler, MDE

Selv salg
Valby

Kære Maria (Housing People)

Ville lige orientere dig om at vi har fået solgt vores lejlighed på Kjærstrupvej 64 i Valby. Tak for dine tips i forhold til tekstbeskrivelse og billeder. Som du anbefalde valgte vi at sætte til salg via Boliga selvsalg og fandt en køber til lejligheden allerede dagen efter 😉 Vi glæder os nu til at rykke videre i vores ny købte villalejlighed her i Valby. Samtidigt glæder vi os til at se vores bolig i programmet 3xBeliggenhed i fjernsynet.

Mette & Martin
Sælger

Selv salg
København S

Kære Housing People

Tusind tak fordi, I opdagede vores lejlighed 🙂 og for jeres professionelle måde at køre hele forløbet på.

Vi er meget glade, selvfølgelig også fordi det endte med et salg, men vi har kun oplevet søde og professionelle mennesker igennem hele forløbet – lige fra vores første møde med Housing People i lejligheden og til vi talte med køber i går aftes.

Nu glæder vi os bare til at se programmet sidst i april.

Sacha & Lone Bolvig
Sælger

EDC AROS
Viby/Tranbjerg

Det var en rigtig behagelig oplevelse, at være ude med både Housing People, Peter Ingemann og de kamera-/producer folk som var ude. Der blev taget godt imod de input og forslag som jeg havde undervejs, ligesom der var fuld forståelse for at der både var en arbejdsgang og sælgere der skulle varskos og respekteres i processen. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre at deltage i.

Vi imødeser gerne kontakt i fremtidige sæsoner hvis programmet ønsker at benytte vores assistance.

Andreas Vinding Jøhnke
Statsaut. ejendomsmægler. MDE

DK Boligsalg
København

Min første telefonsamtale med Maria Bach var meget positiv og hun forklarede på en god måde hvorledes hele seancen i forbindelse programmet skulle udføres. Da vi mødtes på ejendommen var det tydeligt at mærke at hun var meget velforberedt og vidste præcis hvad køberne gik efter.

Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg håber at vi fremover kan tilbyde nogle huse/lejligheder til potentielle købere i programmet.

Lars Slot
Statsaut. ejendomsmægler

EDC Gosvig & Slangerup
Esbjerg

Hej Maria (Housing People),

Jeg vil bare lige sige, at mine kunder har været glade for at få lov til at deltage i programmet, og vi fik et rigtig godt indtryk af dig og din måde at arbejde på. Jeg håber at du får succes med dit koncept, og skulle din vej falde forbi Vejen igen, så er du altid velkommen på vores kontor til en snak og en kop kaffe 🙂

Lars-Rune Skov

Statsaut. ejendomsmægler. MDE

Danbolig
Køge

"Det var et super professionelt første møde med Housing People/Maria Bach – hun vidste klart hvad køberne skulle bruge, hvor det skulle ligge m.m.. Optagelserne og holdet bag, igen, super professionelt og værterne på programmet, igen igen, super professionelle – så det hele har bare været positivt, både over for os og vores sælger – vi har fået solgt huset og alle glæder sig til at se programmet som kommer om en uges tid. Beliggenhed - beliggenhed – beliggenhed er bare lig' med professionalisme – professionalisme – professionalisme! Housing People og teamet er altid velkommen hos os!"

Søren Lauritsen
Indehaver, ejendomsmægler MDE

Ejendomsmæglerfirmaet, John Frandsen
Hinnerup

”Det var en utrolig positiv oplevelse at samarbejde med Maria Bach i forbindelse med programmet 3xBeliggenhed. Hun havde grundigt sat sig ind i sine kunders behov og ønsker, ligeledes var hun meget velforberedt omkring den pågældende ejendom. Det gjorde hele processen gnidningsfri og mundede ud i en handel, hvor alle parter var meget tilfredse. Jeg takker for et behageligt møde og håber at Housing People snart kommer forbi Hinnerup med flere købere”

Gert Nielsen 
Ejendomsmægler

Home
Taastrup & Hedehusnene

"Jeg var en smugle skeptisk i starten omkring hvor seriøst programmet med hensyn til ”rigtige køber”. Jeg erfaret dog meget hurtigt at det var meget oprigtigt.
Helt fra starten hvor jeg gennem gik huset med Maria Bach og til gennemgangen med Peter Ingemann inden optagelse har det været en meget professionel tilgang til tingene. Tilbagemeldingerne fra hele holdet var meget brugbare. Det endte desværre ikke med at de købte ”min” ejendom. Men hele oplevelsen var lige i skabet. Så alt i alt en rigtig god oplevelse med alle medvirkende som jeg til en hver tid ville takke ja tak til igen".

Morten Sørensen
Salg & Vurdering

EDC Svend Døssing
Viborg

”Jeg har haft fornøjelsen af at fremvise en bolig lidt uden for Viborg til Maria Bach. Maria udviste et stort kendskab til hendes kunders ønsker til en ny bolig, og hun kunne derfor meget præcist svare på, hvorvidt boligen var interessant for hendes kunder.

Da sælger på et tidspunkt i forløbet havde brug for lidt yderligere oplysninger omkring konceptet og programmet, gav Maria hurtigt og præcis information om dette direkte til sælger.”

Flemming Jensen
Ejendomsmægler, Valuar, MDE