Referencer

Housing People er et HIT!

” Housing People er et HIT! Det er virkelig en god ide, når ikke man helt kan overskue det der boligsøgen selv. Og hun gør det sk*** godt!

Med Housing People’s hjælp lykkedes det på under tre måneder at finde en bolig, der matchede mine mange ønsker. Før jeg fik hjælp, havde jeg selv kigget på lejligheder og gået til åbent hus et lille års tid uden at turde at springe ud i at købe.

Housing People hjalp med alt under hele forløbet. Ikke kun var de med ude, når jeg skulle kigge på lejlighederne. Og var der, da der skulle underskrives salgsaftale hos ejendomsmægleren. Hvilket forøvrigt var en rar og tryg følelse, når man, som jeg, aldrig havde siddet i sådan en situation før. Men Housing People fik mig også til at sætte ord på, hvad der er vigtigst for mig i en bolig.

Yderligere stod Housing People for al kontakt til sælger og bank, hvilket var en enorm hjælp i en travl hverdag.
Og jeg er slet ikke i tvivl om, at havde det ikke været for Housing People, havde jeg stadig brugt mine søndage på diverse åbent hus-arrangementer. “

Karina Buttler, Tilrettelægger

Boligmarkedet virkede uoverskueligt!

“Da jeg tilfældigt blev præsenteret for Housing People, havde jeg i et stykke tid kigget efter en lejlighed. Jeg var efterhånden ved at miste modet og troen på at det skulle lykkes for mig at finde noget, som passede til mig. Som førstegangskøber virkede boligmarkedet uoverskueligt og svært at navigere i, og det gik op for mig, at det, jeg søgte i en bolig, var der rigtig mange andre, der også ledte efter. Det var tidskrævende og jeg følte, at jeg hele tiden skulle tjekke boligsiderne, og alligevel fandt jeg ikke de attraktive lejligheder inden for den prisramme jeg havde råd til. Så jeg var efterhånden ved at opgive.

Da jeg mødte Maria Bach og Housing People, blev der pustet liv i boligdrømmen igen. Med Housing People blev processen meget nemmere. Jeg slap for at skulle være aktivt søgende og skulle bare møde op, når Maria Bach havde fundet en bolig. De boliger, jeg blev præsenteret for, havde et helt andet potentiale end dem jeg selv havde fundet frem til, og jeg følte, at jeg pludselig var et skridt foran andre boligsøgende ved at have Housing People med mig. Det var dejligt at have en rådgiver, der handlede hurtigt og professionelt, og som havde god indsigt i hvad jeg skulle tænke på som køber. Hun nåede kun at vise mig tre boliger, før den helt rigtige var der.

Jeg kan slet ikke forstå, at det koncept Housing People bygger på ikke er mere udbredt. Det er en genial idé at have en kompetent rådgiver med, når man skal ud og finde ny bolig, og jeg kan varmt anbefale Housing People – havde det ikke været for Maria Bach havde jeg ikke siddet i den bolig jeg gør i dag”.

Tina Holm Mortensen, Redaktionskoordinator

Fortrængte boligønsker blev genskabt!

“Jeg hørte om Housing People på et tidspunkt, hvor jeg gennem en længere periode havde brugt de fleste af mine søndage på at tage til åbent hus arrangementer uden at finde drømmeboligen. Jeg kontaktede Maria Bach og på vores indledende møde afdækkede Maria på fornem vis mine krav og ønsker til en ny bolig – både dem, jeg selv var bevidst om og dem, jeg havde fortrængt efterhånden som min frustration voksede.

Maria var på fra starten og holdt mig hele tiden informeret om, hvor hun var i processen. På relativ kort tid fandt hun en bolig, der på mange måder var interessant. Efter at Maria havde besøgt boligen med en arkitekt fra sit netværk, blev jeg præsenteret for en løsning, jeg aldrig selv ville have tænkt på og som matchede mine ønsker perfekt.

Når man som jeg er førstegangskøber, var det fantastisk at have en ved min side, der kompetent og professionelt varetog mine interesser under hele processen”.

Trice Christensen, Accountant

Man står stærkere og meget mere sikkert med Housing People!

“Housing People har i den grad levet op til forventningerne. Det var utrolig afstressende ikke at skulle tænke over boligsøgningen, da det kan være en total uoverskuelig og demotiverende opgave. Housing People’s viden omkring boligmarkedet er guld værd for os, som ikke har så stort kendskab, og som simpelthen ikke har overskuddet til selv at sætte sig grundigt ind i tingene. Det er rart at kunne overlade det til professionelle, der til hver en tid yder kompetent rådgivning.

Jeg har kun positivt at sige om Housing People og kan varmt anbefale dem, når andre skal ud og søge i boligjunglen. Man står stærkere og meget mere sikkert med Housing People, når man skal ud og købe bolig”.

Mona A. Ghanem, Cand.Arch, Arkitekt MAA

Housing People er en ny og spændende måde at finde nyt sted at bo!

“Peter du skal hermed have en kæmpe stort tak for din indsats, for at finde den helt rette bolig til mig.

Du har lyttet til mine ønsker og ideer og har virkelig fundet det rette sted for mig.

Du har udfordret mig på mine måske lidt konservative holdninger og er kommet med forslag der har fået mig til at tænke i nye/andre baner.

Det har været en spændende, ny, anderledes og i særdeleshed tidsbesparende måde at finde bolig på og kan varmt anbefale Housing People til andre”.

Isel Mortensen, Customer Service Agent

Highly recommended!

“Housing people were great, and Peter Abildgaard was on the ball. I had a very limited time to move into a new apartment and he found me everything I was looking for in a matter of days. Highly recommended.”

Will William Smith, Restauratør, ejer af restaurant Tight

Målrettet & effektive!

"Housing People hjalp mig med at finde min drømmelejlighed og fik den forhandlet ned til en god pris. Housing People er målrettet i forhold til ens ønsker, effektive, gode til at tage sig af alt det administrative arbejde, som det indebærer at finde en ny lejlighed og den rigtige lejlighed. De har en super kommunikation i forhold til ens forløb og altid flinke at snakke med."

Simon Jeberg, filmklipper

Klar kommunikation & tryghed!

"Maria har givet os tryghed i forhold til alle de fælder, der er i en ejendomshandel, inden advokaten bliver draget ind i det. Det er også rart, at Maria kender markedet og har brugt tid på at sortere i købsmulighederne, så flest mulige af vores ønsker blev indfriet. Altid glad, velforberedt og til tiden har Maria mødt op til vores fremvisninger. Kommunikationen fra Maria har altid været klar og præcis, som vi har ønsket".

Familien Jensen, Gårdejer Askelygård, Roskilde

Value for money 100%!

"Housing People offers the maximum you can get from a house searching company for a minimum price: Value for money 100%.

Based on my personal experience, once I provided them a description about the apartment I would like to rent, next day they came to me with an excellent offer. Few days later, we reached an absolutely decent agreement with the landlord. Without their contribution, I would still search for an apartment to rent".

Evangelos Katsanos, PostDoc, DTU

Ro i maven!

" Mit navn er Mads. Jeg er 26 år og førstegangskøber.
At skulle købe lejlighed første gang sætter en masse tanker i gang. Nervøse tanker. Grunden til at jeg var nervøs var simpelthen, at det var en masse penge der skulle bruges. Der var mange holdninger fra familie, venner som alle havde gode ideer til hvad og hvor de skulle bruges, når jeg nu skulle købe noget. Andel? Ejerlejlighed? Rente? Beliggenhed mm. Alle de spørgsmål stod jeg med, og jeg havde ingen anelse om hvad jeg skulle gøre.

Jeg kom tilfældigvis i kontakt med Peter fra Housing People. Grunden til jeg kun kalder ham ved fornavn er at han blev min ven. Han gav mig fra start en ro i maven omkring hvad han kunne hjælpe med og hvordan han kunne hjælpe. Det var en følelse af at han vidste præcis hvilke tanker og spørgsmål jeg stod med. Det lød som noget vigtigt for ham at vi fik afklaret de tanker med det samme, så jeg kunne få ro i maven. Jeg blev inviteret til et gratis møde, så vi kunne snakke ansigt til ansigt omkring mine drømme og ideer, og for at se om han kunne hjælpe.
Jeg trådte op til mødet og fra starten af var der ro i maven. Peter har en utrolig ro omkring sig og er utrolig professionel/seriøs omkring sin rolle. Jeg er meget åben og frisk i min væremåde, og vi matchede hinanden fra starten af. Derimod virkede det utrolig vigtigt for Peter at det ikke var et hyggemøde, men at vi fandt præcis det jeg ønskede og samtidigt kunne spare penge ved det. Og dét gjorde vi. Men det kommer vi til.
Vi gik i dialog omkring mine ønsker, og Peter gik derefter i gang med det samme, for at undersøge markedet. Jeg kunne dermed læne mig tilbage, og stole på at Peter fandt noget til mig. Vi var i kontakt næsten dagligt, for at snakke og rette til, i forhold til markedet og mine ønsker. Vi var ude og kigge på flere lejligheder sammen og Peter tog sig tid til at snakke, om det var tidlig morgen eller aften, så vi fandt det bedste. Og til sidst så var den der.
Der er ingen tvivl om at grundet Peters baggrund kunne jeg mærke i forhandlingen, af min nye lejlighed, at han vidste hvor vi lå prismæssigt, derfor endte det med en god forhandling. Selvfølgelig udfra mit budget.

Jeg fik min lejlighed midt på Vesterbro. Altan, nyrenoveret og 500.000 under mit maksimum budget.

Fra start til slut klarede Peter ALT. Snak med Bank, skaffede billig advokat, sørgede for snak med sælger mm. Jeg har ikke rørt en finger, men kan se jeg har sparet en masse penge grundet Peter og hans kontakter.

Jeg vil anbefale Housing People til alle og enhver, som er en smule i tvivl omkring deres fremtidige bolig, eller simpelthen vil være først på markedet og finde "den uslebne diamant". Det kan være utrolig frustrerende og angstprovokerende at skulle stå på egne ben og købe en lejlighed/hus, men med Peter som din højre hånd har du en sikkerhed for, at det du køber er i orden og vigtigst af alt passer til præcis dit behov."

Mads Wied, Account Manager

Time is priceless!

" A colleague introduced me to Housing People after I spent nearly two months searching for a home to rent in Copenhagen without no success.

My move to Copenhagen coincided with time of the year when competition for a house is quite high - August/September. I was brand new to the city, to the country and to the whole housing system. Searching for a home was requiring me to be glued to my computer searching several websites to perhaps have a chance to go see a house while trying to do actual work. Frustration was the prevalent feeling.

After contacting Housing People and letting them know about my housing preferences, it took only a few days for them to find me a potential apartment. In fact, the apartment was pretty much what I was looking for, that I ended up renting the place. I could not have been happier with Housing People services! I would totally recommend Housing People services for anyone who understands that time is priceless."

Ângela Ribeiro, researcher at KU.

Best, sincere recommendations!

" Many thanks to Housing People! Housing People managed to find excellent flat for renting, which is very close to my workplace. Many people warned me that there is a deficiency of accommodation in Copenhagen, so I worried a lot, because in my case I required to move out my previous accommodation ASAP. Housing People perfectly did all job in a few days! I am very glad that I contacted Housing People.
Best, sincere recommendations for Housing People!"

Gleb Dotsenko, DTU postdoc

 

Housing People is your winning hand!

" Wonderful Copenhagen, dreadful housing market! If you've had enough of playing the bolig lottery,

Housing People - with its competent and friendly agents - is your winning hand."

Alessandro Massaro, DTU Expat.

 

Housing Peoples salær betalt godt ud!

"Tiden var kommet til, at jeg skulle flytte for mig selv primært grundet pladsmangel, men også fordi, at det kunne være rart med sin egen lejlighed, da jeg på et tidspunkt i fremtiden vil skulle stifte familie. Boligmarkedet kan virke stort og uoverskueligt for en førstegangskøber, hvorfor jeg tidligt i processen besluttede mig for at alliere mig med en boligagent og det er her Housing People /Peter Abildgaard kom ind i billedet.

Jeg kender Peter fra tidligere, hvor rollerne var byttet om og han var kunde hos mig, men nu var det så min tur til at blive rådgivet. Gennem hele processen har jeg snakket med flere banker, advokater, håndværkere mv., men kun én boligagent, hvilket skyldes Peters varme personlighed og de fordelagtige priser Housing People kører med.

Vi havde et kort introduktionsmøde, hvor vi snakkede lidt løst og jeg havde mulighed for at vurdere om jeg ønskede at gå videre med Peter. Boligsøgning kræver tålmodighed og is i maven, herunder fik jeg fortalt, at jeg nok skulle regne med 3 mdr. fra start til slut .
Efter at have fået oplyst min økonomiske ramme, som jeg måtte og havde lyst til at købe for afholdte Peter og jeg igen et møde. På mødet blev jeg udfordret på mine ønsker og behov - både dem, som jeg havde tænkt på og dem, som jeg ikke havde skænket en nærmere tanke.

Peter har været meget professional og effektiv i sin tilgang til at varetage min boligsøgning, hvilket kunne ses på, at han allerede efter introduktionsmødet havde kigget på nogle lejligheder, som måske kunne have min interesse og allerede inden for en uges tid havde han også beset dem! Wow tænkte jeg, men dejligt at have en boligagent, som ikke ligger på den lade side!
Jeg har endvidere kunne mærke, at Peter har et gennemgået kendskab til boligmarkedet, da jeg både har kunne sparre med ham om finansiering, praktiske forhold i processen mv. I øvrigt tror jeg, at der er gemt sig en lille håndværker i Peter for ved nogle af fremvisningerne stillede han nogle ret konkrete spørgsmål, der dog ikke lige ligger til højrebenet.

Jeg har tænkt mig at anbefale alle de førstegangskøbere, som jeg støder på at tage kontakt til Housing People, men også andre venner og bekendte, som ikke kan overskue boligsøgningen på egen hånd pga. tidspres. Der er tale om mange penge og jeg ved om nogen, hvor følsomt et emne økonomi er, hvorfor sådan et emne skal varetages med professionalisme og omhu og her er Housing Peoples salær betalt godt ud."

Nauman Hanif, Revisor

Good communication and interesting options!

"It was a success working with Housing People. Good communication and interesting options. We really believed that it would be a long and hard procedure, but thanks to Housing People it was fast and efficient. I would totally recommend your services and definitely contact you if I ever need to find a  place again."

Evangelos Diamantis, DTU PhD

Professional and very pleasant personal approach!

"I came to Denmark as an expat with very specific and severe housing requirements regarding the budget, location and the date of relocation: due to the arrival of my wife and daughter I needed to have new apartment for my family within only one month. Housing People were not only able to resolve my issue within 3 weeks and for very affordable price, but what is more - they did it with really professional and very pleasant personal approach. Next time I see anybody similarly desperate as I was at one point, I know who to recommend.“

Alexandr, postdoc at DTU, Lyngby, coming from the Czech Republic

IT IS AWESOME!

"We are very very pleased with our new flat. IT IS AWESOME!

We would like to thank Housing People for your time. Your help was very much appreciated and you have provided us with a great service for a very reasonable price."

Sorin Claudiu Fratila, expat i DK

Stor professionalisme og stor menneskelighed!

"Vores oplevelse med Housing People var overordentlig positiv. Vi blev taget godt imod og lyttet til. Maria Bach stillede de spørgsmål, vi endnu ikke selv havde formuleret, så vores boligjagt blev mere præcis. Stor professionalisme og stor menneskelighed."

Thomas Linder Kamure Thomsen, Rejsebogschef

Stor energi, stort engagement og professionalisme!

"Housing People har hjulpet mig i forbindelse med et forældrekøb af lejlighed i København i foråret 2016.

Jeg kan kun anbefale firmaet og deres medarbejdere. Deres professionelle indstilling og store viden om ejendomsmarkedet i København har været en stor hjælp, og har givet os en fantastisk mulighed for at finde den rigtige lejlighed til den rigtige pris.

Hele vejen igennem er der blevet lagt stor energi og engagement i at finde det rigtige til os, og deres brede kontakter til ejendomsmæglerne i Købehavn har også åbnet flere muligheder vi ikke selv ville have kunnet finde frem til.

Det er derfor min klare vurdering at Housing People burde være ”et must” for enhver der kigger efter ny bolig i Københavnsområdet."

Lars Bendixen, Direktør

En kæmpe hjælp i jagten på en lejlighed!

"Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Housing People, da jeg var i gang med at lede efter bolig i København, og den beslutning har jeg ikke fortrudt! Fordi jeg bor i Odense, har jeg hele tiden haft en ulempe med at kunne nå at komme til København og se de udbudte boliger, inden de blev lejet ud eller solgt til anden side. Maria Bach fra Housing People har derfor på mine vegne været ude og kigge på lejligheder og taget billeder/optaget film af både lejligheder og de omkringliggende områder, når det ikke har været muligt for mig at komme til København. Det har været en kæmpe hjælp i jagten på en lejlighed og i en travl hverdag også at have Housing People til at finde de rigtige lejligheder.. Jeg har igennem hele forløbet følt, at der er blevet taget hånd om mig, og Maria har strakt sig meget langt i sin service til mig – lige fra at hente mig på banegården, når vi sammen har skullet ud og kigge på lejligheder, og i forhandlingssituationer med boligejere. Det hele har resulteret i, at Maria har fundet en dejlig lejlighed på Sydhavnen, som jeg glæder mig til at flytte ind i til efteråret."

Louise D. Heidemann, Specialkonsulent

Tidskrævende at være boligsøgende! 

Vi syntes egentlig, at det var sjovt og spændende at sidde på diverse boligsider og søge efter potentielle drømmeboliger. Vi havde gjort os mange tænker og skrevet den ene ønskeliste efter den anden, som blev prioriteret. Men som tiden gik og en barsel blev erstattet med to karriererjobs og en lille dreng, som man som forældre gerne vil vie al sin opmærksomhed til, så forvandlede boligjagten sig til en meget tidskrævende og forvirrende affære. Vi havde forvirret os selv med alle de fremvisninger af potentielle nye hjem og været på rundtur i alt for mange områder -både Jylland og Sjælland og mange forskellige byer. Vi opsøgte Housing People og Fik Maria Bach's professionelle hjælp.  Efter en god snak om, hvad der egenligt betød noget kom vi tilbage på sporet. Maria var med ude og se på de huse, som vi havde forelsket os lidt i og måske var noget vi ville gå videre med. Hun var god til at udfordre os ved ærligt at se udfordringerne og mulighederne i de forskellige huse samt områderne. Af alle de huse, vi så endte vi kun med at byde på to huse, hvor Maria i begge tilfælde var en uundværlig sparringspartner. Huset i Roskilde by fik vi ikke, men huset i 'skovkanten' og med ca. 1 km til stranden blev vores hjem. Tak til Maria Bach for den store hjælp og sparring med forbindelse med huskøb både før, under og efter. Housing People er en gave til alle os der søger nye hjem, hvor tid af forskellige årsager er en mangelvare og professionel sparring på ønsker til fremtidig hjem, er noget der virkelig kan anbefales. 

Monica Fernandez, proceskonsulent 

Housing People really made me feel a valued customer

If you are on this website and reading this, you already know that finding a place to live in a new country is not easy at all; let alone if you are still abroad while looking, and the housing market is so difficult as it is in Copenhagen.

Housing People was recommended to me by a former customer of theirs, and since the first contact I have greatly appreciated their friendly and professional approach.

The first thing I noticed, is that Housing People really made an effort to understand my needs and possibilities, and to help me understand how my wishes could be met by the housing offer in Copenhagen.

They did never assume they “knew well”. Instead, they took any opportunity to understand what I was looking for and what I would have liked to find. At the same time, they always did anything they could to ensure that every aspect was absolutely clear and that we had a good mutual understanding.

Their genuine effort to provide the best possible service made me feel very at ease with them; in Britain they would say that Housing People “really made me feel a valued customer”. They successfully managed the fact that I was not in Denmark while looking for a flat, and were very helpful in suggesting and applying solutions. Moreover, all my questions have been promptly answered, any clarification has been quickly provided.

Even before I had moved to Denmark, they found for me what I consider the best possible housing solution in Copenhagen, but this is not the end of the story, because even now that the contract has been signed, Housing People are still more than willing to provide the help and support that a foreigner needs in a new country.

And just to let you know who writes this, please note that I am a picky and boring person: it is not easy at all to make me happy. Housing People did that.

P.S. I forgot: value for money? I will never regret a dime I paid for Housing People's services.

Federico Arrighetti, Engineer

BUYING A HOUSE IN DENMARK

"As foreigners, the experience of buying a house in Denmark was extremely challenging. It’s not only the language, there are many aspects where understanding the process is fundamental to get a good outcome, from the selection and negotiation to the hand-over itself, including even the choice of the bank. Besides all of these Housing People were fundamental in guiding us on “what to do” at each moment (and our options). Putting it bluntly, without Housing People, we would probably still be looking for a house now… “

Francisco Camara Pereira